Kiireisen arjen keskellä keskittymiskyky on usein koetuksella ja joskus ideoiden syntymiseen vaaditaan pientä vaihtelua työympäristön suhteen. Tutkimukset osoittavat, että metsässä ja luonnossa vietetyllä ajalla on positiivisia vaikutuksia hyvinvointiin ja terveyteen. Kun sisätiloista siirrytään ulos luontoon, myös tarkkaavaisuus ja huomiokyky paranevat, jolloin uusia ajatuksia syntyy helpommin. Kasvavana trendinä pidetäänkin luonnon hyvinvointivaikutusten hyödyntämistä myös työyhteisössä.

 

Asiakkailtamme saadun palautteen mukaan luonto on hyvä ottaa osaksi kokous- ja virkistyspäiviä perinteisten kokousmuotojen tilalle, jotta tilaisuuksista saadaan mahdollisimman paljon irti. Jokainen yritystilaisuus vaikuttaa organisaation kehitykseen, minkä vuoksi kokonaisvaltainen läsnäolo, yhteiset kokemukset ja niiden myötä syntyvät uudet ideat koetaan yhä tärkeämpinä.

 

Tutkijat puhuvat myös ”sinisestä hetkestä” olotilana, jossa veden ääni ja rannalla olevat tuoksut rauhoittavat mieltä. Veden äärellä oleskelu saa meidät tuntemaan onnellisuuden, uudistumisen ja rauhoittumisen tunteita. Vesi on luonnon omaa lääkettä stressiin, sillä se on täynnä ioneja, jotka vaikuttavat ihmismieleen positiivisella tavalla. Kasta varpaasi rantaveteen ja huomaat veden positiiviset vaikutukset. Jos ajatus ei jostain syystä kulje luovuutta vaativassa tilanteessa, kannattaa lähteä kävelylle veden äärelle. Ihmisen ollessa ”sinisessä tilassa”, selkeytyvät ajatukset ja asioita on helpompi katsoa uudesta näkökulmasta.

 

Calliolassa luonto ja meri ovat läsnä heti oven ulkopuolella, joten ajatus saa kulkea vapaana ja meren läheisyys rauhoittaa mieltä. Sydämellä toteutetut kokous- ja majoitustilat sekä puhtaista sesongin raaka-aineista valmistettu lähiruokamme muodostavat ainutlaatuisen kokonaisuuden unohtumattomiin tapahtumiin kaikkina vuodenaikoina. Ota yhteyttä myyntipalveluumme ja suunnitellaan yhdessä juuri teidän tarpeisiinne sopiva tilaisuus!