​Trendikäs ja intiimi BLVD26 on suunnattu erityisesti naisille. Tunnelmaltaan uusi juoma- ja seurusteluravintola on tyylikäs sekoitus bistroa, baaria ja loungea. Ravintolan tila- ja sisustussuunnittelusta vastaa Jaana Ekman Visual Design Partnersilta. Oman inspiraationsa ravintolan ilmeeseen ja värimaailmaan tulevat antamaan sekä viinit että ravintolan naapurusto.

BLVD26 sijaitsee nimensä mukaisesti Bulevardi 26:ssa, Soup & Juice -ravintolan entisissä tiloissa.

– Baarin sijainti on hyvä, Punavuoresta löytyy paljon potentiaalista asiakaskuntaa. Alueella asuvien ja liikkuvien kaupunkilaisten lisäksi tavoittelemme asiakkaiksi erityisesti viereisen Hotel Indigon asukkaita, Helsingin Maistraatissa asioivia, Aleksanterin teatterin vieraita, Metropolia ammattikorkeakoulun porukkaa sekä alueen yrittäjiä ja työntekijöitä, listaa Restel Ravintoloiden ketjujohtaja Jan-Erik Lagerström.

Laatutietoisille nautiskelijoille suunnatun samppanja- ja viinibaarin valikoima tulee olemaan tarkkaan valittu ja laadukas. Kärkituotteina toimivat kohtuuhintaiset samppanjat, viinit ja kuohuviinit, joita myydään paitsi laseittain myös kolmen viinin maistelumenuina. Vaihtuvan viinivalikoiman lisäksi ravintola tarjoilee ainakin erikoisoluita. Palanpainikkeeksi BLVD26:ssa nautitaan kevyitä, tapastyylisiä buleteja. Lisäksi saatavilla on erikoiskahveja ja tilauksesta valmistettavia mehuja, joita voi ostaa myös mukaan.

Laadukkaan valikoiman ohella ravintolassa panostetaan palvelun laatuun.

– Palvelun tulee olla henkilökohtaista ja asiantuntevaa. Henkilökunta tulee olemaan suuressa roolissa ravintolan ilmapiirin luomisessa, Lagerström kertoo. Ravintolapäällikön rekrytointi on parhaillaan käynnissä.

Tulevaisuudessa BLVD26:ssa tullaan järjestämään myös erilaisia teemailtoja vaihtuvien life style -teemojen kuten korujen, kellojen, laukkujen ja kenkien ympärille.

– Erikoisiltoja ja -tarjouksia on luvassa myös Restelin henkilökunnalle, Lagerström lupaa.

BLVD26:n valmistelut etenevät kovaa vauhtia ja baari aukeaa marraskuussa parahiksi pikkujoulukauden alkuun. Ravintola tulee olemaan ainoa laatuaan, konseptia ei ole tarkoitus laajentaa muihin toimipaikkoihin.