Brightin studioratkaisut skaalautuvat
hyvin eri kokoisiin toteutuksiin.

Vastauksena markkinoiden tarpeeseen meillä on monipuolinen valikoima studioratkaisuja Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Bright Stu­dioissa on erinomaiset puitteet erikokoisten virtuaalitapahtumien järjestämiseen. Tapahtuman järjestäminen digitaalisessa ympäristössä tarjoaa laajat mahdollisuudet ja paljon vaihtoehtoisia ratkaisuja rakentaa vahvaa, brändiä tukevaa sisältöä. Studiossa toteutettava virtuaalitapahtuma mahdollistaa myös vieraiden interaktiivisen osallistumisen tilaisuuteen mistä päin maail­maa tahansa. Kun sinulla on tarve järjestää tapahtuma verkossa, ota yhteyttä!

Monipuoliset Bright Studiot

Bright Studiot Suomessa sijaitsevat pääkaupunkiseudulla, Turussa ja Tampereella. Stu­dioissamme on valmis lähetystekniikka ohjaamoineen sekä peruskalusteet, joten tapahtuman toteutus on jouhevaa. Useimmista stu­dioista löytyy myös lämpiö sekä neuvottelu- ja maskeeraustilat lähetykseen valmistautumista varten. Suunnittelemme ja rakennamme studio­-toteutukset aina asiakkaan tarpeet huomioiden. Toteutukset voidaan kuvata joko studion LED-taustaseinää tai pienempää näyttöä hyödyntäen. Green Screen- ja XR-teknologioiden ansioista lavasteita ei tarvitse rakentaa lainkaan, sillä asiakkaan ilmeeseen ja viestiin sopivat taustat tehdään tietokoneella. Valmiiden studioiden lisäksi pystymme rakentamaan uusia ja eri tarpeisiin skaalautuvia kuvauspaikkoja nopeallakin aikataululla, vaikkapa asiakkaan omiin tiloihin.

Lue lisää eri studioratkaisuistamme: www.brightgroup.fi/palvelut/bright-studiot

Case: Get the New Tomorrow

Get the New Tomorrow on Sanoma Median yhteistyökumppaneilleen ja markkinoinnin tekijöille järjestämä tilaisuus, joka tänä vuonna järjestettiin virtuaalisena. Tilaisuuteen ilmoittautui mukaan lähes 4 500 henkeä, joista itse lähetykseen rekisteröityi 4 003. Tapahtuman tuotti Lataamo Group ja Bright huolehti teknisestä toteutuksesta. Brightin visuaalisen suunnittelun ja sisällöntuotannon yksikkö Visual45 rakensi tapahtumassa käytetyn AR-teknologian.

”Tätä tapahtumaa oli mahtava tehdä osaavan tiimin kanssa kunnon puitteissa. Lopputuloksena oli Sanoman tavoitteiden ja yleisön odotukset lunastanut onnistunut tapahtuma!”

Heta Holopainen, Executive Producer, Lataamo Group

Tutustu tapahtumaan: www.media.sanoma.fi/get-the-new-tomorrow

Bright Studiot

  • Vantaa 1 & 2
  • Pasila 1 & 2
  • Tampere
  • Turku
  • Arlanda
  • Tukholma
  • Oslo
  • Tilapäiset Studiot

 

Ota yhteyttä ja kysy lisää, autamme sinua rakentamaan parhaan mahdollisen virtuaalitapahtuman!

www.brightgroup.fi

info.fi@brightgroup.com

+358 10 201 5000

@brightfinland