Brightin näkemyksen mukaan onnistuneet tapahtumajärjestelyt positioivat Suomea globaalille yleisölle kokouslokaatioiden mallimaana. ”Viime aikojen näkyvin esimerkki on Putinin ja Trumpin huippukokous, jossa toimimme yhtenä kumppaneista.”

Bright pitää riman laadullisesti todella korkealla ja asettaa alalle standardeja. ”Me näytämme mikä alalla on oikeasti mahdollista, koska yrityksessämme on vahvaa tietotaitoa.” Uusitalo toteaa. ”Ammattiosaaminen ja palvelu ovat keskiössä kaikessa tekemisessä. Teemme töitä lähes jokaisen ammattimaisen tapahtumajärjestäjän kanssa Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa.”

TRENDINÄ ELÄMYKSET JA KOKEMUKSET

Kuvassa Ari Manninen, Jarno Uusitalo ja Juho Hiidenmaa

Brightin visuaalisen suunnittelun ja tapahtumatekniikan myyntijohtaja Juho Hiidenmaan mukaan esitystekninen ala on Suomessa vahvassa noususuhdanteessa.

”Markkinajohtajana panostamme luovuuteen. Elämykset, kokemukset, tunne ja visuaalinen ilme ovat yhä tärkeämpiä muistijälkien tekijöitä ja siinä me olemme paras kumppani. Tuomme asiakkaan tarinan näkyväksi. Esimerkkinä voidaan mainita Cheekin Valot sammuu -kiertueen päätöskeikka Lahdessa, johon teimme niin teknisen suunnittelun kuin kuva-, valo- ja äänitekniikan toteutuksen.”

Tuomme asiakkaan tarinan näkyväksi

Kokemuksellisuus näkyy myös pysyvissä tapahtumateknisissä ratkaisuissa. ”Teemme toimivia ja luovia ratkaisuja asiakkaan toiveiden mukaisesti haastavissakin tiloissa”, toteaa projekti- ja laitemyynnin liiketoimintajohtaja Ari Manninen. Helsingissä toimiva G Live Lab -klubi on hyvä osoitus siitä, miten esitystekniikan avulla toteutetaan ainutlaatuisia asiakaskokemuksia.

”Pitkäkestoiset asiakassuhteet ovat paras osoitus asiakastyytyväisyydestä. Meillä on paitsi hyvää teknistä ongelmanratkaisukykyä myös intohimoa alaa kohtaan”, Manninen summaa.

Ammattitaito ja asiakaslähtöisyys luovat pohjan Brightin asemalle Pohjoismaiden johtavana tapahtuma- ja esitystekniikan asiantuntijana. Ammattitaito näkyy ja edistää Suomen nostetta maailmalla.

• • •

Teksti on julkaistu aikaisemmin Tulevaisuuden Suomi -artikkelina, GSD Nordicin tuottamassa asiantuntijajulkaisussa.

Cheekin Valot sammuu -kiertueen päätöskeikka Lahden Mäkimontussa 24.–25.8.2018. Kuvaaja: Ville Juurikkala