Brain Food luo koulutuspäivään positiivisen vireen: ”Helppo saada viesti perille, kun sakki on hyvällä fiiliksellä”

Hyvästit väsyttäville hiilihydraattipaukuille, tervetuloa värikäs, raikas ja innostava aamiainen, lounas ja välipala! Koulutuspäivien aikana fiksusti suunniteltujen aterioiden merkitys nousee arvoon sekä kouluttajan että koulutettavien mielessä.

Veikkauksen myyntikouluttaja Sari Määttänen vannoo Radisson Blu Marina Palacen nimiin. Hän valitsee sen usein koulutuspäivän paikaksi, sillä kokemukset ovat ylivertaiset. Kaikki kiteytyy kokoustarjoiluihin.

– Ihanaa, että kahvitarjoilut laitetaan torille eikä tuoda neukkariin. Kun kokoonnumme päivän aluksi torille, jopa turkulaiset alkavat rupattelemaan, ja kun koulutus alkaa, on jää murrettu. Aamiainen on tosi mukava sosiaalinen tilanne, ja virallinen aloitus klo 9 on paljon helpompi startata: koulutettavat ovat positiivisesti yllätettyjä ja hyvällä tuulella, Määttänen kuvailee.

Hyväntuulisuus on kouluttajan paras kaveri.

– Kun tarjoilut ovat niin monipuolisia ja herkullisia, myös asenne koulutuspäivään on huomattavasti positiivisempi. Vanha totuus ”Tie sydämeen käy vatsan kautta” pätee: on helpompi saada viesti perille, kun sakki on hyvällä fiiliksellä, Määttänen iloitsee.

Veikkauksen koulutuksia ympäri Etelä-Suomen junaileva Määttänen toteaa, että Radisson Blu Marina Palace edustaa kirkkainta kärkeä tarjoilujen osalta.

– Erityisruokavaliot toki huomioidaan aina, mutta niiden ohessa monella on omia mieltymyksiä, ja Brain Food -ajatuksella rakennetusta tarjoilusta jokainen löytää satavarmasti jotain mieleistä, Määttänen sanoo.

Monipuolisuutta ja vaihtelevuutta heavy-userin koulutuspäiviin tuo Radisson Blu Hotellien yhteistyö Satokausikalenterin kanssa.

– Loistavaa, että on otettu huomioon kauden ajankohtaiset tuotteet. Se takaa, että tarjolla ei ole aina sama setti. Voi myös luottaa, että raaka-aineet ovat mahdollisuuksien mukaan kotimaisia ja aina tuoreita. Se on selkeästi fiksusti mietittyä, aina ajankohtaista ruokaa, Määttänen hehkuttaa.

Määttänen on parin vuoden aikana saanut pelkästään positiivista palautetta Radisson Blu –koulutuspäivien tarjoiluista. Erityisesti aamiaisen rooli on iso: ilman ihanaa, monipuolista tarjoilua olisi tekemistä saada ihmiset innostumaan ja keskittymään lounasaikaan asti. Lounaalta taas palaa innostunutta väkeä, eikä pitkille kokouspäiville tyypillistä pilkkimistä lounaan jälkeen tapahdu vaan vireystila säilyy läpi päivän. Sitä tukevat vielä välipalat iltapäivällä.

– Se on tärkeää, koska seitsemässä tunnissa käymme läpi miljoona asiaa, on iso merkitys oppimiselle että ihmiset pysyvät skarppina, ovat hyvällä fiiliksellä ja jaksavat keskittyä. Aamiainen on niin ihana vastaanotto, että sen jälkeen sydämet on jo asialle ostettu, hymy huulilla valmiiksi!

Brain foodista jaksamista tiukkaan opiskeluun

Alma Talentin asiakaspalvelupäällikkö Riina Pakarinen kertoo, että hän on vuosittain mukana satojen tilaisuuksien järjestämisessä.

– Koulutuksiin ja seminaareihin osallistujien jaksaminen on meille erittäin tärkeää. Osallistujien pitäisi jaksaa koko päivä tai jopa kaksi päivää keskittyä intensiivisesti saadakseen koko hyödyn irti koulutuksesta.

Pakarisen näkökulmasta tarjoilu, palvelu ja tasokkaat puitteet kruunaavat koulutuskokemuksen. Osana sitä hän mainitsee Brain Food -konseptin.

– Brain Foodista tulee erinomaista palautetta nimenomaan sen monipuolisuuden ja terveellisyyden takia. Osallistujat saavat päivän mittaan tasaisesti hyvää energiaa, jotta jaksavat keskittyä tiukkaan sisältöön muun muassa juridiikan, IT:n tai taloushallinnon aiheissa, Pakarinen huomauttaa.

Kokonaisuus on tärkeä: monipuolisten tarjoilujen lisäksi osallistujat arvostavat palautteissaan tunnelmallista ja viihtyisää ruokailuympäristöä. Radisson Blu Seasidessa alkuvuonna järjestetyissä seminaareissa ylistettiin innostavaa tunnelmaa ja miellyttävää ympäristöä.

– On mukavaa, että tapahtumapaikat ovat niin tiiviisti mukana tarjoilujen suunnittelussa ja ottavat huomioon erilaiset tarpeet. Tämä helpottaa todella paljon koulutusjärjestäjän arkea, Pakarinen kiittää.

www.radissonblu.fi

Taltuta kevätväsymys eksoottisilla hedelmillä

Satokausikalenterin isä Samuli Karjula ahmii keväällä eksoottisia hedelmiä:

– Mango, papaija, passionhedelmä, pitaija, ananas – näistä hedelmistä saa keväällä potkua ja piristystä!

Värikäs, pirtsakka hedelmäsesonki on omiaan ehkäisemään orastavaa kevätväsymystä. Onko napakampaa shottia kuin passionhedelmä yhdistettynä vanhaan tuttuun inkivääriin?

– Passionhedelmä on happaman pirtsakka, siinä pää tärähtää kun vetelee shotteja! Eksoottisissa hedelmissä on yhtä paljon C-vitamiinia kuin sitruksissa, ja passionhedelmä on muutenkin mielenkiintoinen ravitsemuksen näkökulmasta, sillä siinä on viisinkertainen määrä kuitua verrattuna kotimaisiin metsämarjoihin, Karjula kertoo.

Samuli Karjula toivoo, että hedelmien käyttö laajenisi myös lämpimiin ja suolaisiin ruokiin. Hän hekumoi vaalean kotimaisen kalan, hedelmien ja mausteiden yhdistelmillä:

– Maustekasveista kurkumaa on ensimmäistä kertaa meillä saatavilla tuoreena. Sesongin kalat hauki tai ahven sopivat thaityyppisiin ruokiin, joissa on papaijaa ja mausteita. Miten mielenkiintoisia settejä!

Vielä yksi täsmävinkki kevääseen: ananas on maalis–huhtikuun vaihteessa edullisimmillaan. Se sopii lihapatoihin mureuttamaan lihaa ja tuomaan väriä ja uutta makumaailmaa.

– Tuoreen eurooppalaisen parsan sesonkia odotellaan Satokausikalenterissa jo kiivaasti, Karjula vinkkaa hedelmäkorin ääreltä.

Sulje mainos Tilaa Evento