Art Studio Vallila vie muistomatkalle 1960–70-luvuille

Yrityksille ja yksityisille tahoille vuokrattava Art Studio Vallila tuo 1960–70-lukujen retro-tuulahduksen Helsingin Vallilaan.

Tilan omistava yritys Stadin Nitro järjestää Art Studio Vallilassa esimerkiksi syntymäpäiviä ja yritysten juhlia – kahteen osaan jaettavaa tilaa voi muunnella asiakkaan toiveiden ja tilaisuuden käyttötarkoituksen mukaiseksi.

Vuokratilassa on mahdollista järjestää aamupala- ja lounaspalavereita tai pienemmille ryhmille illallisia, joihin kokki valmistaa menun, jonka henkilökunta tarjoilee. Ruokatuotteissa käytetään mahdollisimman paljon kotimaisia raaka-aineita, ja ruoka tarjoillaan vanhoilta Arabian astioilta. Art Studio Vallila toimii samalla Stadin Nitron juomatuotteiden esittelytilana. Fasiliteetit on mitoitettu sadalle hengelle.

Stadin Nitro -yrityksen perustaja Jari Airio sai ajatuksen Art Studio Vallilasta, kun Stadin Nitro -tuotteille tarvittiin esittelytilaa. Asiakastapaamisissa ihmisten mielenkiinto heräsi juomatuotteen lisäksi tilan vuokraamista kohtaan.

– Päätimme vastata kysyntään, Airio sanoo.

Art Studio Vallila on paikka, johon astuttuaan pelkistetyn modernit valkoiset tilat unohtuvat täysin. Yksityiskohdat, kuten Airion ottamista valokuvista tehdyt lampunvarjostimet, nostavat yhä uusia ihmetyksen aiheita vierailijoille ja kuljettavat muistomatkalle 1960–70-luvuille.

– Asiakkaat ovat tuoneet tänne myös omia tavaroitaan käytyään tilassa ja todettuaan, että tavarat sopisivat paremmin Art Studio Vallilaan kuin kaapin tai varaston perälle, Airio kertoo.

Art Studio Vallila

  • Kaksi erillistä tilaa, kokonaispinta-ala noin 250 m2.
  • Stadin Nitron omistama vuokrattava toimitila ja yrityksen juomatuotteiden esittelytila.
  • Auki sopimuksen mukaan.
  • Kapasiteetti 50–100 henkilöä.