Markkinoinnin viikko

Markkinoinnin viikko on tarkoitettu markkinoinnin, viestinnän ja myynnin strategiasta sekä palvelujen ja tuotteiden ostamisesta päättäville sekä markkinoinnin ja viestinnän suunnittelu- ja toteutustyötä tekeville ammattilaisille. Tapahtumassa on puheenvuoroja muun muassa kriisiviestinnästä, tekoälystä, trendeistä ja vastuullisuudesta markkinoinnissa ja viestinnässä.

 

Esimies & Henkilöstö 2017 – tiukkaa asiaa HR-ammattilaisille

Esimies & Henkilöstö -tapahtuma on osa kansainvälistä HR-tapahtumien perhettä ja samalla vuoden merkittävin henkilöstöjohdon, esimiestyön ja liikkeenjohdon ammattitapahtuma. Esimies & Henkilöstö järjestetään Messukeskuksessa jo kuudetta kertaa. Tapahtumassa on kolme lavaa, jossa ammattitaitoiset puhujat ovat tuomassa inspiraatiota, vahvistusta ja mielenkiintoisia näkemyksiä HR-toimintojen haasteisiin ja muuttuvaan kenttään.

 

Meetings and events 2017 – tapahtuma-alan välkyt ja rohkeat

Uusia ja vanhoja kollegoja, tulevaisuuden mahdollisuuksia ja järeää asiaa – tapahtuma-alan vaikuttajat kokoontuvat Meetings & Events -tapahtumassa saman katon alle. Kolmatta kertaa järjestettävässä messutapahtumassa esitellään muun muassa kokous- ja tapahtumapaikkoja, majoituspalveluja ja -tiloja, tapahtuma- ja ohjelmapalveluja, catering-palveluja sekä tapahtumamarkkinoinnin ja tapahtumatekniikan ratkaisuja.

Meetings & Events toimii kohtauspaikkana kokousten, tapahtumien, kongressien ja liikematkailun parissa työskenteleville ammattilaisille. Puhujina kuullaan oman alansa raskassarjalaisia, muun muassa Jääkiekon SM-liigan puheenjohtaja Heikki Hiltusen keynote.

markkinoinninviikko.messukeskus.com

5.–6.9.2017

  • Markkinoinnin viikko 
  • Esimies & Henkilöstö 
  • Meetings and Events

AUKIOLOAJAT 5.9. klo 9–17.30 ja 6.9. klo 9–16