Break Sokos Hotel Flamingo uudistuu. Lentokentän läheisyyteen, Viihdekeskus Flamingon yhteyteen on valmistumassa yli 232 uutta hotellihuonetta sekä suuri tapahtumanäyttämö.

Uusi tapahtumatila Eventi avautuu syksyllä 2018 Flamingon rakennuksen ensimmäiseen kerrokseen, entisen autoliikkeen paikalle. Lasiseinäinen tila soveltuu esimerkiksi erilaisten näyttelyiden ja näytösten sekä juhlaillallisten ja pikkujoulujen järjestämiseen. Eventiin mahtuu helposti niin näyttävä catwalk, cocktailpöydät ja -baarit kuin viihdeorkesteri lavalle. Illallispöytiin katetaan paikat jopa 200 ruokailijalle.

Moderni ääni- ja valotekniikkakalusto sekä liikuteltavat kalusteet mahdollistavat tilan erilaiset käyttötarkoitukset sekä tapahtuman ilmeen räätälöinnin. Tilan voi valaista myös ulkoapäin näyttävästi. Tulijoiden saapumista sujuvoittaa oma sisäänkäynti.

– Olemme innoissamme siitä, että tulevana pikkujoulukautena meillä on tarjota näin uniikki tapahtumatila yritysvieraiden käyttöön. Pääkaupunkiseudun ulkopuolelta tuleville Break Sokos Hotel Flamingo tarjoaa myös laadukkaan yöpymispaikan ja juhlailtaa voi täydentää viihdekeskuksen elämyspalveluilla, iloitsee Break Sokos Hotel Flamingon hotellinjohtaja Kaija-Riitta Uusitalo.

– Tila ei jää ainoaksi ainutlaatuiseksi asiaksi Eventin osalta. Tuotteistamme parhaillaan uusia, lasitalon henkeen sopivia juhla- ja kokouspaketteja. Syksyllä Flamingossa voi juhlia vaikka eksoottisella jääteemalla, Uusitalo jatkaa.

Laajennuksen myötä Break Sokos Hotel Flamingossa pystytään jatkossa tuottamaan entistä isompia tapahtumakokonaisuuksia: noin 500 hengen illallisista isoihin yöpyviin kokouksiin ja autolanseerauksista elämyksellisiin pikkujouluihin.

Break Sokos Hotel Flamingosta löytyy tällä hetkellä 12 erilaista kokoustilaa sekä 280 hengen tilausravintola Bankett Flamingo. Tapahtumia voidaan kasvattaa myös samassa rakennuksessa sijaitsevan elokuvateatterin kuuteen auditorioon.