Potkua kirjalliseen viestintään ja tehokeinoja asiakkaan vakuuttamiseksi

27.02.2017 Doris Tuohimaa

Tuskailetko myyntityön haasteiden kourissa? Onko myyminen sinulle pakkopullaa? Voimanaiset yllättävät ja ihastuttavat sinua uudessa blogisarjassa myyntivinkeillään. Helppojen, konkreettisten ja käytännönläheisten neuvojen avulla jörrikästäkin kehittyy myyntityön taitaja. Tämänkertainen blogipostaus keskittyy antamaan sinulle hyviä työkaluja kirjallisen viestinnän tueksi. Näiden vinkkien avulla saat enemmän irti sähköpostiviestinnästä ja muusta kirjoitetusta ajatustenvaihdosta. Tulevassa postauksessamme annamme sinulle vielä lisävinkkejä tarjouksen tekoon.

Huomioi asiakkaasi ja saat rahaa!

15.02.2017 Anne Ruostetsaari

Tämä bloggaus käsittelee rahatalouden perusasioita. Sitä, miten yritys tekee tulosta ja työntekijä ansaitsee palkkansa. Ja jälkimmäinen huolehtii omalta osaltaan siitä, että töitä on jatkossakin.

Uusasiakashankinta ja luurin nostamisen sietämätön keveys

13.02.2017 Doris Tuohimaa

Tuskailetko myyntityön haasteiden kourissa? Onko myyminen sinulle pakkopullaa? Voimanaiset yllättävät ja ihastuttavat sinua uudessa blogisarjassa myyntivinkeillään. Helppojen, konkreettisten ja käytännönläheisten neuvojen avulla jörrikästäkin kehittyy myyntityön taitaja. Tämänkertainen blogipostaus käsittelee prospektointia eli asiakastietojen etsimistä ja kontaktointia, kuten asiakkaan lähestymistä puhelimitse. Seuraavassa blogissamme keskitymme asiakkaan lähestymiseen sähköpostitse.

Näytä lisää

Tilaa näytelehti